Gå til hovedinnhold Gå til søk
FramsidaSkip Navigation Links
Caching av siden 
Gå til hovedinnhold
View Part 

Slutt på kolonnekjøring til faste tider i Innfjordtunnelen

Statens vegvesen - logoFredag 8. juni kl. 06 er det slutt på kolonnekjøring til faste tider i Innfjordtunnelen. Etter nesten to år er tunnelen snart ferdig utbedret. Kolonnekjøringen i Måndalstunnelen er allerede avsluttet.
Arbeidet med å utbedre tunnelene startet høsten 2016 og tunnelene er nå lysere og tryggere. - Innfjordtunnelen er nå en av Norges mest moderne tunneler, forteller prosjektleder Halgeir Brudeseth.

Asfaltering gjenstår
Innfjordtunnelen skal få ny asfalt så det blir kolonnekjøring i noen uker til framover, men da med kontinuerlige kolonner fra kl. 20-06 med inntil 15 min ventetid. - Innfjordtunnelen er den siste tunnelen i fylket med betongdekke. Det kan bli litt lenger ventetid når vi skal frese vekk betongen på grunn av mye støv, men vi vil avvikle trafikken så effektivt som mulig, forteller prosjektleder Halgeir Brudeseth.

Arbeidet starter opp mandag 11. juni og vil pågå til månedsskiftet juni/juli. Det kan også bli behov for kortere stenginger i juni for å teste det nye sikkerhetsutstyret i tunnelene. - Vi ønsker å takke trafikantene for tålmodigheten. Utbedringen har skapt ulemper for mange, men det har vært helt nødvendig for å gjøre tunnelene tryggere, forteller Halgeir Brudeseth.

Les mer om hva som er gjort i tunnelene:
https://www.vegvesen.no/vegprosjekter/tunnelermidt/nyhetsarkiv/slutt-pa-kolonnekjoring-til-faste-tider-i-innfjordtunnelen

Kontaktperson i Statens vegvesen: prosjektleder Halgeir Brudeseth, mobil 913 46 388


Statens vegvesen2 - tunellarbeidInfo 
Sist endret 06.06.2018 Mona-Kristin Lungård
Opprettet 05.06.2018 Hilde Rekdal
Tips ein venn om denne sia Tips ein venn Registrer ei elektronisk tilbakemelding Tilbakemelding Skriv ut denne sida Skriv ut
Rediger 
Tips / del